Castelijn & Beerens

Ben jij op zoek naar een leren tas van Castelijn & Beerens? Bij Leatherlicious hebben we prachtige leren laptoptassen en businesstassen voor dames en heren van Castelijn & Beerens! Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit! Neem snel een kijkje in ons assortiment leren tassen van Castelijn & Beerens!

Lees meer

Leren tassen van Castelijn & Beerens 

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Leren businesstassen van Castelijn & Beerens

Met de leren businesstassen van Castelijn & Beerens ben je verzekerd van een mooie maar vooral kwalitatief goede tas. Alle tassen van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer. Elke huid wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd. Castelijn & Beerens werkt nauw samen met gespecialiseerde leerlooierijen om zo de glans, kleur en het gevoel te geven aan de tas, dat nodig is. Bij Castelijn & Beerens is alleen perfect goed genoeg, dit is een stelregel ingegeven door de oprechte liefde voor leer.

 

Tassen van Castelijn & Beerens online bestellen bij Leatherlicious

We hebben een uitgebreide collecite leren businesstassen van Castelijn & Beerens. Mochten we jouw favoriete item niet online hebben staan, dan kunnen we die in de meeste gevallen gewoon voor je bestellen. Neem daarvoor altijd contact met ons op, we helpen je graag! Heb je jouw nieuwe Castelijn & Beerens tas gevonden, dan kun je heel gemakkelijk en veilig online bestellen bij Leatherlicious. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas van Castelijn & Beerens wilt ontvangen.