Fletcher Street Business laptop 13,3 inch Black DSTRCT voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Runderleer
Kleur zwart
afmeting buitenkant 31 x 35 x 6 CM
EAN code 3863633451789

DSTRCT

Fletcher Street Business laptop 13,3 inch Black

OF

Productomschrijving

Deze Fletcher Street Business Laptop Bag 13,3 inch Cognac van DSTRCT is perfect om mee te nemen naar werk. Het is een kleiner type laptoptas, maar alles wat je nodig hebt past erin. Je kan er een laptop of tablet van max 13,3 inch in kwijt, maar er zijn ook genoeg vakjes waarin je andere belangrijke spullen kwijt kan. Zoals een groter ritsvak aan de achterzijde van de tas. De Fletcher Street Business Laptop Bag van DSTRCT kan je meenemen in je hand, over je schouder óf crossbody door middel van de verstelbare schouderband. Deze laptoptas van DSTRCT is precies wat jij nodig hebt.


Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie. 


DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. Kies voor DSTRCT. Kies voor kwaliteit. 


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

10% korting! Schrijf je nu in!