Merel by Frederiek

Ben je op zoek naar een leren tas van Merel by Frederiek? Bekijk het volledige aanbod leren tassen van Merel by Frederiek bij Leatherlicious online. De tassen van Merel by Frederiek zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw. Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook een ander. 

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

12 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

12 Artikel(en)

Pagina

Leren tassen Merel by Frederiek

Bij Leatherlicious shop je de mooiste leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek. Twee keer per jaar komt Merel by Frederiek met een nieuwe collectie waarbij gekozen wordt voor een ander model of andere kleur om zo vernieuwing te brengen in haar assortiment leren tassen en accessoires. Dit maakt het aanbod leren tassen en accessoires van Merel by Frederiek oneindig. 

Verschillende soorten leren tassen van Merel by Frederiek

Merel by Frederiek heeft veel verschillende soorten leren tassen zodat je voor iedere gelegenheid wel een geschikte tas vindt. Ben je op zoek naar een ruime schoudertas, dan zit je goed bij de shoppers, als je liever voor een kleinere schoudertas of zelfs voor een leren avondtasje  zou willen gaan, dan heb je keuze genoeg! Iedere leren tas of portemonnee van Merel by Frederiek is voorzien van een munt. Deze munt staat voor de Merel Munt Foundation. Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. 

 

Merel by Frederiek online bestellen bij Leatherlicious

Heb je de perfecte leren tas van Merel by Frederiek gevonden? Dan kun je deze veilig en gemakkelijk online bestellen bij Leatherlicious. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen van Merel by Frederiek of van de andere topmerken, dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl  Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen!