-30%

My-Paper-Bag-Long-Handle-Zip-mix-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Duurzaam gelooid
Kleur bruin
afmeting buitenkant 31 x 39 x 10,5 cm
EAN code 8719743708068

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Long Handle Zip Mix Anaconda Hunter Waxy Orginal

Normale prijs: € 189,95

Special Price € 132,95

OF

Productomschrijving

De My Paper Bag Long Handle Zip Mix Anaconda & Hunter Waxy Original van MYOMY do goods is een iconische tas ontworpen door Dutch Designer Ramon Middelkoop. De Long Handle Zip heeft op de voorkant een prachtige anaconda print en een glad leren achterkant, zo kan je de leren tas op meerdere manieren dragen en eindeloos combineren. De My Paper Bag Long Handle Zip is met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Naarmate je de tas meer gaat gebruiken krijgt de tas steeds meer haar eigen karakter. De My Paper Bag Long Handle Zip Mix Anaconda & Hunter Waxy Original is een stijlvolle schoudertas die je met de leren hengsels gemakkelijk over je schouder draagt. Je kunt deze tas van MYOMY afsluiten met een rits en aan de binnenzijde bevindt zich een ritsvak waar je je persoonlijke spullen kunt opbergen. Deze My Paper Bag Long Handle Zip biedt ruimte voor een laptop en A4 documentatie, maar is ook geschikt als je een paar kleine boodschappen wilt doen. Door het meegeleverde houten plankje, dat je onderin de My Paper Bag legt, blijft de bodem van deze tas mooi recht. Bij elke tas van MYOMY wordt een dustbag meegeleverd, deze tas is gemaakt van Polypropeen dat vervaardigd is uit gerecyclede PET flessen.


Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.


Met de aanschaf van een prachtige Dutch Design tas of accessoire van MYOMY do goods, word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. De tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle MYOMY tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere tas van MYOMY heeft zijn eigen huid en dat maakt iedere tas uniek! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good.


MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

10% korting! Schrijf je nu in!