My Paper Bag

Ben je op zoek naar een mooie My Paper Bag tas van MYOMY? Bij Leatherlicious vind je de totale collectie My Paper Bag tassen online! De My Paper Bag is de meest favoriete collectie van MYOMY DO GOODS. De My Paper Bag zijn de leren tassen en accessoires met het welbekende kartelrandje, ontworpen door Ramón Middelkoop. Alle My Paper Bags worden op een fairtrade wijze gemaakt van eerlijk verkregen leer in India. Het meest favoriete model uit de My Paper Bag collectie is de My Paper Bag Long Handle zip, deze Paper Bag is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en leersoorten! Er zit dus altijd wel een mooie tas bij voor jou! 

Lees onze blog welke My Paper Bag past bij mij om meer informatie te krijgen over de verschillende modellen uit de My Paper Bag collectie. 

Lees meer

Leren tassen van My Paper Bag

De My Paper Bag collectie is een mooie collectie leren tassen van MYOMY DO GOODS. De tassen worden fairtrade met de hand gemaakt in India. Iedere My Paper Bag is uniek en heeft een eigen karakter. Een My Paper Bag van MYOMY DO GOODS wordt gemaakt van ecologisch gelooid leer. De My Paper Bag was het eerste iconische design van MYOMY, het design is geïnspireerd door de wereldberoemde papieren zak. Dankzij de vele mooie modellen is de My Paper Bag de populairste collectie van MYOMY DO GOODS.

 

Leren tassen van My Paper Bag bij Leatherlicious

Leatherlicious heeft een groot aanbod aan leren tassen van My Paper Bag, bijna alle modellen kun je online vinden op onze website. Bijvoorbeeld de Deluxe Office, een mooie leren My Paper Bag die kunt gebruiken voor school en werk. Ons populairste model: de Long Handle Zip, is een leren tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een kleiner model? Neem dan eens een kijkje bij de Mini Handbag Crossbody, een leuk klein leren tasje om snel even mee te nemen naar de stad. Ben je op zoek naar een festivaltasje van My Paper Bag? Dan is de My Paper Bag Baggy echt iets voor jou! Neem de leuke Baggy mee naar alle festivals.

 

Leren tassen van My Paper Bag bestellen bij Leatherlicious

Heb je jouw perfecte My Paper Bag model gevonden? Dan bestel je deze snel, eenvoudig en veilig online bij Leatherlicious. Heb je voor 16:00 uur besteld? Dan zorgen wij dat jouw pakketje diezelfde dag nog verstuurd wordt, zo heb jij jouw nieuwe My Paper Bag tas de volgende dag al in huis! Is het een cadeautje? Maak dan vooral gebruik van onze gratis cadeauservice, wij pakken de bestelling altijd gratis voor je in. Is de bestelling niet naar verwachting? Dan kun je deze bij Leatherlicious binnen 30 dagen gratis retourneren, wel zo handig! Heb je nou nog overige vragen of kun je wat meer hulp gebruiken bij het zoeken van jouw perfecte tas? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!