MYOMY DO GOODS

Ben je op zoek naar een tas van het duurzame merk MYOMY? Bekijk de volledige collectie leren tassen van MYOMY bij Leatherlicious online. We hebben alle tassen uit de My Paper Bag collectie van MYOMY, zoals de favoriete My Paper Bag Long Handle Zip en de My Paper Bag Handbag Crossbody. Maar ook kun je bij ons terecht voor de mooie leren tassen uit de My CARRY Bag collectie en de MY BLACK BAG collectie. Alle tassen van MYOMY zijn gemaakt van eerlijk verkregen leer en door fairtrade vakmanschap. Op deze manier ben je trotse eigenaar van een uniek design product en draag je bij aan een betere wereld; Let's do good! 

Lees meer

MYOMY DO GOODS

MYOMY is het prachtige duurzame merk dat werkt met 100% eerlijk verkregen en duurzaam gelooid leer en laat haar leren tassen en accessoires maken op een fairtrade wijze door locale vakmanslieden uit India. Als het gaat om duurzaamheid, dan werkt MYOMY hard aan de 3 pilaren die daarbij centraal staan: het versterken van de positie van de ambachtslieden die de leren tassen en accessoires voor MYOMY maken, gebruik maken van duurzame materialen en het promoten van fairtrade fashion, oftewel eerlijke fashion. MYOMY werkt op een mooie manier samen met haar partners en klanten aan hun DO GOOD missie. MYOMY wil de wereld beter maken door mooie producten te maken. Alle tassen van MYOMY worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer, iedere tas is dus uniek en dat maakt iedere tas tot een echt uniek fashion item. 

MY PAPER BAG tassen van MYOMY

De bekendste tassen en de best verkochte collectie van MYOMY zijn de tassen uit de My Paper Bag collectie. Dit zijn de prachtige leren tassen met de welbekende kartelrand. My Paper Bag is ontworpen door Ramón Middelkoop. Hij werd geïnspireerd door het zien van een oude papieren tas (Paper Bag) die een zwerver in de tram bij zich had. Op basis hiervan zijn in 2007 de eerste My Paper Bag tassen gemaakt en met groot succes verkocht. De My Paper Bag tassen zijn ondertussen niet meer weg te denken uit het straatbeeld maar ook niet uit het assortiment van MYOMY DO GOODS. Twee keer per jaar blijft MYOMY ons verrassen met mooie nieuwe modellen My Paper Bags en de klassiekers in mooie nieuwe kleuren. 

MY CARRY BAG tassen van MYOMY

De My Carry Bag van MYOMY is een stijlvolle en iconische lijn gemaakt om voor iedere gelegenheid te kunnen gebruiken. De My Carry Bag tassen zijn een ode aan de plastic tas en ook deze lijn is ontworpen door designer Ramón Middelkoop. De My Carry Bag lijn kenmerkt zich door haar simplistisch design maar met een elegante look. De tassen uit deze lijn hebben een luxe uitstraling door het mooie leer dat is gebruikt, de subtiele stiksel en stevige maar elegante ritssluitingen. De tassen die met name favoriet zijn, zijn de My Carry Bag Handbag en de My Carry Bag handbag mini. Voor in de avonden maar ook voor een dagje stad, wordt de My Carry Bag Baggy veel gebruikt. Naast de tassen uit de My Paper Bag serie zijn nu ook de My Carry Bags favoriete tassen geworden van MYOMY. Ook deze collectie tassen zal twee keer per jaar worden aangevuld met mooie nieuwe kleuren en modellen. 

MYOMY tas online kopen bij Leatherlicious

Heb jij jouw nieuwe MYOMY tas gevonden? Koop deze dan heel eenvoudig, veilig en snel online bij Leatherlicious. Mocht jouw favoriete kleur of model van MYOMY niet meer op vooraad zijn, dan kun je altijd met ons contact opnemen zodat we de tas voor jou kunnen bestellen.