Renee by Castelijn & Beerens

Ben jij op zoek naar leren tassen van RENEE by Castelijn & Beerens? Leatherlicious heeft prachtige leren businesstassen van Renee by Castelijn & Beerens online! Stoere tassen die Martijn en Babette Beerens (broer en zus) hebben ontworpen als eerbetoon aan vader René. Alle leren businesstassen uit de RENEE serie zijn vernoemd naar familieleden van het familiebedrijf Castelijn & Beerens. Met de RENEE producten wil Castelijn & Beerens jarenlang vakmanschap in een nieuw jasje gieten.

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

5 Artikel(en)

Pagina

Renee by Castelijn & Beerens

Martijn en Babette Beerens, de kinderen van René Beerens zijn de oprichters van RENEE by Castelijn & Beerens. De kennis van lederambacht is van generatie op generatie overgedragen binnen Castelijn en Beerens. Een voorliefde voor leer, drie generaties vakkennis en doorzettingsvermogen, dat is het geheim van Castelijn & Beerens, En die kennis staat voor Martijn en Babette aan de basis van de kwaliteit en functionaliteit van alle leren tassen en accessoires van RENEE by Castelijn & Beerens. Bij de producten van RENEE worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt. Bijvoorbeeld volnerf rundleer met wax dat een geheel eigen karakter krijgt bij gebruik. Volnerf is de sterkste laag van de huid, waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. 

 

Renee by Castelijn & Beerens online bestellen bij Leatherlicious

Als je het perfecte item hebt gevonden kun je dit veilig online bestellen bij Leatherlicious. Je kiest zelf de bezorgtijd en de dag waarop je jouw nieuwe tas van Renee by Castelijn & Beerens wilt ontvangen. Je kunt nu ook de optie achteraf betalen kiezen, hierdoor betaal je pas als je het product goed hebt ontvangen. Heb je nog vragen over de leren tassen of andere vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen: klantenservice@leatherlicious.nl