Verona-aktetas-licht-bruin-Castelijn-en-Beerens-voorkant

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Leersoort Kalfsleer
Kleur bruin
afmeting buitenkant B 13 x H 32 x D 40
EAN code 8712257068260

Castelijn & Beerens

Verona aktetas 13,3 inch licht bruin

OF

Productomschrijving

De Verona aktetas van Castelijn en Beerens is een stijlvolle leren tas uitgevoerd in een licht bruine kleur. Binnenin de tas bevinden zich twee ruime vakken waar ruimte is voor bijvoorbeeld A4 documentatie Het middelste vak biedt ruimte voor een laptop of een tablet van 13.3 inch. In de Verona aktetas zijn nog aparte vakjes waarin je je telefoon of sleutels kunt opbergen. De luxe laptoptas sluit je middels een flap met een gesp. Je kunt de Verona aktetas stijlvol in je hand dragen met het leren handvat of over je schouder met de afneembare en verstelbare leren schouderband. Een prachtige leren aktetas is een aanvulling voor iedere business man! 


De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functionaliteit. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat als sinds 1945 leren tassen en accessoires maak van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een tas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

SUMMER DEAL 15% korting