Festivaltasjes

Het festivalseizoen is een van de leukste tijden van het jaar. Genieten van het lekkere weer, de muziek en de heerlijke drankjes. Maar waar laat je op een feestje je belangrijke spulletjes zoals je telefoon, lipstick en portemonnee? Een leren festivaltasje is een klein handig tasje dat je over je schouder draagt zodat je tijdens het dansen altijd je handen vrij hebt! Leatherlicious heeft een ruim aanbod prachtige leren festivaltasjes van Nederlandse topmerken die jouw outfit he-le-maal afmaken. Prachtige leren tasjes van o.a. Merel by Frederiek, MYOMY DO GOODS, Fabienne ChapotLegend bags en X Works.

Wil je meer informatie over verschillende soorten leren festivaltasjes, lees dan onze blog over de leukste leren festivaltasjes voor jou!

Lees meer

Stel een Oplopende Directie in

Producten 13-24 (van 125 producten)

Pagina

Stel een Oplopende Directie in

Producten 13-24 (van 125 producten)

Pagina

Leren festivaltasjes voor haar

Vanaf april en de daarop volgende maanden begint het festivalseizoen weer, heerlijk! De hele zomer genieten op verschillende festivals met je vrienden, kunnen dansen in de buitenlucht, eten en drinken onder het genot van de zon en niet geheel onbelangrijk, genieten van goede muziek! Buiten dit genot is het natuurlijk ook de perfecte kans om jouw festivaloutfit weer uit de kast te trekken en te showen. Een festivaloutfit is alleen niet compleet zonder een leren festivaltasje aan je zijde. Naast dat het je outfit helemaal afmaakt is een leren festivaltasje ook erg praktisch tijdens een feestje. Je kunt al je essentials meenemen, zoals je telefoon, sleutels, make-up, pasjes enz.
 

Collectie leren festivaltasjes bij leatherlicious 

Hoe ziet het perfecte leren festivaltasje er eigenlijk uit? Het is belangrijk dat het een klein en compact tasje is, zodat je er de hele dag, zonder er last van te hebben, mee rond kan lopen. Ook niet geheel onbelangrijk is dat je leren festivaltasje er stijlvol uitziet. Je wilt tenslotte wel de perfecte look hebben gedurende de hele dag! Ook is het fijn als er meerdere vakjes in het tasje zitten, zodat je je spullen toch nog een beetje kunt ordenen. Leatherlicious biedt een ruim assortiment leren festivaltasjes aan van veel verschillende merken. Onder ander van de merken: MYOMY, Xworks, Legend, Fabienne Chapot, Merel by Frederiek, Fred de la Bretoniere  en Shabbies Amsterdam.
 

Online bestellen bij Leatherlicious 

Heb jij jouw perfecte leren festivaltasje gevonden? Dan is het heel eenvoudig, veilig en snel te bestellen. Heb je jouw nieuwe festivaltasje voor 16.00 uur besteld, dan heb je hem morgen nog in huis! Ben je er dan niet en komt dat niet uit? Dan bieden we ook de mogelijkheid om het op een andere dag te laten bezorgen of op een andere PostNL locatie, wel zo gemakkelijk. En blijkt het toch niet het leren festivaltasje voor jou te zijn, dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen weer aan ons retourneren. 

Wil je meer informatie over verschillende soorten leren festivaltasjes, lees dan onze blog over de leukste leren festivaltasjes voor jou!

Leatherlicious wenst je alvast een heel mooi festivalseizoen toe!

 

€10,- korting

Schrijf je hier in!