Wall Street Business laptop 17 inch Black DSTRCT

Zoom Uit
Inzoomen

Aanvullende Informatie

Kleur zwart
afmeting buitenkant 44 x 12 x 32 cm
EAN code 3836172561677

DSTRCT

Wall Street Business laptopbag 17 inch Black

OF

Productomschrijving

Deze Wall Street Business laptopbag 17 inch Black van DSTRCT is gemaakt van prachtig karakteristiek rundleer waardoor de tas een stoere uitstraling heeft én perfect is om mee te nemen naar werk. Alles wat je nodig hebt past erin. Je kan er een laptop en tablet in kwijt, maar er zijn ook genoeg vakjes waarin je andere belangrijke spullen kwijt kan. Zoals het grote vak met rits aan de achterkant. De Wall Street Business laptopbag van DSTRCT kan je meenemen in je hand maar je kan hem ook om je schouder doen of crossbody dragen. Er zit namelijk een verstelbare schouderband bij. Raap al je spullen voor de dag bij elkaar en stop ze goed geordend in je nieuwe DSTRCT LaptopBag!


Leatherlicious heeft stoere leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast de prachtige leren laptoptassen heeft DSTRCT ook een hele mooie collectie damestassen zoals de Portland Road collectie


DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. Kies voor DSTRCT. Kies voor kwaliteit. 


Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

SUMMER DEAL 15% korting