Verzenden en bezorgen

 

 

Je pakket wordt in Nederland bezorgd door PostNL.  

We bieden je daarbij de volgende flexibele bezorgopties: 

  • De volgende dag bezorgd als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt

Je kunt kiezen om je pakket de volgende dag te laten bezorgen naar het afleveradres dat je opgeeft bij je bestelling, als het voor de aangegeven tijd wordt besteld.

  • Ophalen bij een PostNL Postkantoor

Je haalt het pakket op bij één van de ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. 

  • Dag- en tijdkeuze met PostNL Checkout

Je hebt de gelegenheid om zelf de dag met bijbehorend tijdstip van bezorgen te kiezen. 

  • Extra vroeg ophalen

Je kunt zelf je pakket extra vroeg ophalen op ruim 400 locaties in Nederland, van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 8.30 uur. Hiervoor betaal je een kleine toeslag van € 2,-

  • Avondbezorging

Je kunt je pakket zelf ’s avonds in ontvangst nemen. Van dinsdag tot en met vrijdagavond bezorgt PostNL het pakket tussen 18.00 en 21.30 uur thuis aan de deur. Hiervoor betaal je een kleine toeslag van € 2,-

De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. De site wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar het kan incidenteel voorkomen dat een artikel al gereserveerd is omdat iemand je net voor was. Wanneer dit het geval is, sturen we altijd een bericht om je hiervan op de hoogte te stellen.

Verzendkosten

Gratis voor alle verzendingen binnen Nederland en België.

Verzenden naar

   

Nederland & Belgie

Gratis

 

Europa

€ 9,95

 

> Europa

€ 19,95

 

 

N.B. als de ontvanger zich niet in het land van de verzending bevindt, is de ontvanger zelf aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting en/of invoerrechten.

Ruilen en retourneren

Retourneren bij Leatherlicious is gratis binnen Nederland en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. 

Lees alles over de instructies om te ruilen en retourneren bij Leatherlicious.